Monday, April 8, 2019

PROGRAM MOTIVASI BERSAMA PROFAZZ SYAKIRIN

Bila tie kau dah senget tapi muka masih tetap yakin be like...😂😂😂
Happening! 🔥
600 orang lebih Maherian yang spotting gegarkan suasana dewan dalam panas tengah hari dalam ceramah ostad berkopiah yang entah datang dari mana. Masuk air pulak tu..😜
Sharing santai bersama adik-adik dari tingkatan 1-4. Rasa macam ceramah di sekolah anak beranak je. Sepupu ada. Kawan sekelas mak ada. Cikgu-cikgu sekampung pun ada. Jejak kasih. Kah!
Alhamdulillah Allah permudahkan semuanya. Respon yang sangat hebat. Ingat hari ni tak nak touching sangat. Tapi bila part wakil pelajar macho datang sharing depan tapi mula berkaca mata.....Habis! 😅
Dia dah start berjangkit daaaahhhh..Kang dah jenuh kawan sebelah kena gosok belakang dan peluk2..Fuhhh
Ada rezeki jumpa lagi naa dik. Semoga bermanfaat. Sharing Aku Remaja Luar Biasa moga melekat di jiwa. Jadi asbab berubah lebih baik menuju yang Esa..🤗
Masa tunggu pelajar2 tempah buku..Ada sorang ni datang..
"Ustaz..Saya suka lah ceramah ustaz..Menyentuh di hati gtew.."
"Eh..Gelenya lah mung nih!"
Ok dik..Terima kasih tolong responkan bagi pihak ustaz ye. Haha
21 Mac 2019
SMK Dato' Ahmad Maher
Protazz Syakirin








No comments:

Post a Comment